Φωτια Αλεποχωρι / Fwtia Sthn Korin8ia Eikona Sok Me Thn Pyrinh Lailapa Sto Alepoxwri : Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της .

Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της .

Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Fwtia Sto Alepoxwri Oi Prwtes Eikones Binteo Eidhseis
Fwtia Sto Alepoxwri Oi Prwtes Eikones Binteo Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της .

Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε .

Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της . Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα.

Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της .

Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Pyrkagia To Mege8os Ths Katastrofhs Sto Alepoxwri Apo Pshla In Gr
Pyrkagia To Mege8os Ths Katastrofhs Sto Alepoxwri Apo Pshla In Gr from www.in.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το .

Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα.

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της . Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα.

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της .

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Fwtia Ston Sxino Ekkenw8hke To Alepoxwri Sarwnoyn
Fwtia Ston Sxino Ekkenw8hke To Alepoxwri Sarwnoyn from eleftherostypos.gr
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε .

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της . Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Φωτια Αλεποχωρι / Fwtia Sthn Korin8ia Eikona Sok Me Thn Pyrinh Lailapa Sto Alepoxwri : Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της .. Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το αλεποχώρι όπως δήλωσε στον σκαϊ ο δήμαρχος λουτρακίου γιώργος γκιόνης. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης (17/8/2021) στο χωριό αλεποχώρι της αρκαδίας. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε .

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και κατοίκων της  φωτια. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.